FlexxInvestments team

Beleggen in bedrijfsvastgoed laat uw vermogen groeien

Beleggen is nooit zonder risico. Maar als belegger kunt u wel bepaalde keuzes maken om de risico’s van uw investering beheersbaar te houden. Door uw vermogen in bedrijfsvastgoed te investeren, gaat u voor stabiel rendement over een langere periode. In dit blog vertellen we meer over de kracht van commercieel vastgoed en hoe we met onze ervaring en expertise succesvol voor onze beleggers in dit type vastgoed investeren.

De waarde van vastgoed biedt zekerheid

Bedrijfsvastgoed wordt gebruikt als kantoorruimte, winkelpand of voor industriële doeleinden. Bedrijfspanden op interessante locaties, voorzien van alle faciliteiten die huurders nodig hebben, zorgen voor een vaste, periodieke stroom aan huurinkomsten. Daarnaast neemt de waarde van het vastgoed over het algemeen toe wanneer het pand op een professionele manier beheerd wordt. Als belegger profiteert u op deze manier optimaal van een stabiel tussentijds rendement. Investeren in bedrijfsvastgoed biedt zekerheid, omdat uw vermogen altijd gedekt is door de onderliggende waarde van het vastgoed.

‘FlexxInvestments kiest haar vastgoed zorgvuldig uit. Onze kracht ligt in panden die bij ons passen, met stabiele huurders en alternatieve aanwendbaarheid’

FlexxInvestments biedt beleggers extra zekerheid met een strategisch aankoopbeleid en gestructureerde financiering. Onze portefeuille bestaat uit verschillende typen vastgoed in verschillende sectoren. Van woningen en zorglocaties tot industriële panden en kantoorgebouwen. Door spreiding aan te brengen, verlagen we het risico voor onze beleggers wanneer het in een bepaalde sector even tegenzit. Door zonder bankfinanciering onze panden aan te kopen en onze beleggers op al het aangekochte vastgoed een gedeeld 1e en 2e recht van hypotheek te kunnen bieden, ontstaat een veilige investering met een aantrekkelijk risicoprofiel.

Onze bewezen aanpak optimaliseert uw rendement

Doordat we een gezamenlijk belang hebben, kunt u er zeker van zijn dat we er alles aan doen om uw belegging optimaal te laten renderen. Dat begint bij het aankopen van panden op A-locaties die voor de lange termijn voldoen aan de behoeften van de zakelijke huurder. We selecteren daarbij alleen vastgoed met uitstraling en potentie, waar we op slimme wijze waarde aan toe kunnen voegen. Indien nodig verduurzamen we het vastgoed en revitaliseren we het pand zodat elke vierkante meter optimaal benut wordt, waardoor de verhuurbaarheid en het rendement voor u als belegger wordt geoptimaliseerd.

Net zoals we veel waarde hechten aan de persoonlijke relatie met u als belegger, hebben we ook een netwerk van professionele, betrokken makelaars om ons heen verzameld. Door samen met hen actief tegemoet te komen aan de wensen van (potentiële) huurders, ontstaan langdurige relaties die zorgen voor stabiele huurinkomsten. We hebben op dit moment minder dan 1% leegstand. Mocht het toch voorkomen, dan weten we met onze goede contacten op korte termijn altijd weer een geschikte huurder te vinden. De dagelijkse exploitatie van ons bedrijfsvastgoed laten we over aan een professionele, ervaren beheerder. De bereikbaarheid en 24/7 service en onderhoud dragen bij aan een optimale huurderstevredenheid en vergroten de kans dat huurders langdurige contracten afsluiten. Zodat u als belegger met nog meer zekerheid en stabiliteit in bedrijfsvastgoed investeert!

Samen met u als investeerder bouwen we aan een portfolio met vastgoed dat bij ons past en waar de persoonlijke relatie met onze huurders de basis vormt voor ons lange termijn succes. Benieuwd wat FlexxInvestments voor uw vermogen kan betekenen? Neem dan contact met ons op via j.mattiesing@flexxinvestments.nl of bel ons op 0182 – 239 555.

Vastgoed Investeringsplan

Samen met u creëren we aansprekende rendementen. Wilt u meer informatie over beleggen in vastgoed met 5% vaste rente? Download dan ons Vastgoed Investeringsplan!
Download het Vastgoed Investeringsplan

Vastgoed Investeringsplan

Samen met u creëren we aansprekende rendementen. Wilt u meer informatie over beleggen in vastgoed met 5% vaste rente? Download dan ons Vastgoed Investeringsplan!
Download het Vastgoed Investeringsplan

Let op! U belegt buiten AFM-toezicht.
Geen vergunningplicht voor deze activiteit